Mogen wij ons voorstellen: Pets Unlimited

Een huisdier is voor veel mensen niet zomaar een dier in huis. Het is je maatje, je beste vriend. Iemand die je het beste gunt en wilt geven. Wij van Pets Unlimited zijn het daar helemaal mee eens en bieden daarom kwalitatief hoogstaande producten voor jouw hond of kat.

HR - Hondenvoer 395g - Lamsvlees - 1

Het begint met goede, natuurlijke ingrediënten

Pets Unlimited is smakelijk én verantwoord. Wij streven ernaar 100% natuurlijk te zijn. Natuurlijke producten zijn veel beter voor het huisdier en voorkomen allerlei gezondheidsklachten. Ingrediënten waar wij liever niet mee werken zijn bijvoorbeeld suiker, toegevoegd zout en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

HR - Hondenvoer 395g - Kip boven - 1

Een voortdurende zoektocht naar kennis

Pets Unlimited is ontstaan uit een internationale vraag naar hoogwaardige en natuurlijke snacks voor huisdieren. Het Nederlandse diervoedingsbedrijf Best for your Friend werd in 1998 opgericht om dierenvoeding en –benodigheden aan supermarkten te leveren. Voor de Europese markt werd zustermerk Pets Unlimited gelanceerd. Pets Unlimited is onderdeel van Nedac Pet Care, dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van diervoeding en –benodigheden. Dankzij al deze kennis en ervaring kunnen wij hoogwaardige, eerlijke en betrouwbare producten voor huisdieren bieden.

Het meeste leren we van onze klanten. Met jouw kennis en onze ervaring kunnen wij ons aanbod nóg beter maken.

Hoogstaande snacks, alleen het beste!

Wij van Pets Unlimited hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hanteren bepaalde kwaliteitsnormen voor onze producten en ook onze partners moeten voldoen aan deze eisen, om zo goede en verantwoorde producten te kunnen bieden. Maar voordat het zover is, wordt elk product nauwkeurig getest door testpanels en natuurlijk door onze zeer gewaardeerde collega Bailey.

Wij zijn trots op het feit dat wij hoogkwalitatieve producten kunnen aanbieden, zoals onze snacks voor de hond en kat. Goede voeding en snacks kun je nu dus gewoon in de supermarkt kopen, en dat is wel zo makkelijk!

Bailey 4

Maatschappelijke hulp

Wij vinden dat alle dieren recht hebben op een goed leven. Veel verweesde en verwaarloosde dieren komen terecht bij kleine, lokale organisaties zoals asielen of opvangcentra. Wij en ons zustermerk Best for your Friend ondersteunen zulke dierenwelzijnsorganisaties in Europa.